KREM DO TORTÓW TRUSKAWKOWY 100G CYKORIA





Opis
CYKORIA KREM DO TORTÓW TRUSKAWKOWY 100G
Sposób przyrządzania: 1 sposób Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty. 2 sposób Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty. Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji. W celu większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.
Skład: Preparat białkowo- tłuszczowy (tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone; emulgator: e472a, syrop glukozowy), cukier, substancja zagęszczająca: skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: koszenila.